Sunday, 8 January 2012

TaBiAT akU mAsA kEcIK2

aha!!! aku percaya setiap drpd u all mesti ada tabiat mase u all kecik2 kn...ha, mcm yg aku ckp...dlm blog ni semuanya tentang aku...hahahahaha...kali ini aku nk kongsi kn ckit ape tabiat aku mase kecik2..
ok, kalo u all nk tau..mse kecik2 aku ni kuat merajuk n x blh di tegur...mksd aku x blh di tegur 2 mcm ni....kate kn lah aku tgh main2 n then aku terjatuh..pas 2 ada plak org tegur aku n ckp mcm ni " laaaa.....lisa jatuh..." ha! kalo u all nk tau..lepas aku kena tegur 2 aku terus lari n nyorok bawah meja @ pun nyorok bwah kerusi...hahahahha...sampai skrg di sebabkan bnda 2,  org di sekeliling aku x blh lupe.lebih2 lg mak teh aku...hahahaha..ape x nye, mse kecik2 aku selalu ikut dia ke mne je...n tabiat 2 selalu jd bila kt umah dia....huhuhuhu...bila ngat blik, lawak ada, malu pun ada... mak teh aku ada ckp, lepas nyorok 2..mak teh juz nmpk kepala je n dgr suara org menangis...so, bila dah tau mcm 2 mak teh aku x berani nk tegur lg dah....hahahahahaaha....
aku masih ngat lg 1 peristiwa ni...mse 2 aku merajuk n lari bawah meja..lme lah gak aku bertafakur kt bawah 2...ntah mcm mne kaki terselit kt celah meja n x blh keluar.haaaa...mse 2 pndai plak aku pgil ayah suruh tlg keluarkan...kalo x, ntah bila lah aku nk keluar dr bwah meja 2...hahahahahaa...
 2 lah serba sikit tabiat aku masa kecik...u all ada????

No comments:

Post a Comment