Wednesday, 21 December 2011

KiSaH HiDuP AkU...

Ini adalah aKu...


Assalamualaikum....
  terlebih dahulu aku nk ucap terima kasih sbb u all sudi menjenguk kan diri ke blog sy yg x seberapa ni...al maklum la...sebelum ni x minat pun nk menulis blog..tp lepas dah baca blog sorang adik ni..tgk mcm best la plak...2 yg aku nk menjinakkan diri dengan blog...

       ok...mula-mula sekali biarlah aku perkenalkan diri aku...nama penuh aku Norshalisa Binti Mohd Selan...n kawan2 duk panggil aku lisa...aku anak kelahiran Muar Johor n dibesarkan di sebuah kampung yang aman damai....aku dilahirkan pada 10 Ogos 1989 n korang boleh lah kira sendiri bpe umo aku skrg...hehehehehehe...dah tau 2 diam2 je tau...simpan dlm hati...


Aku mempunyai ibu bapa yang amat aku sayangi n aku hormati....alhamdulillah..sehingga kini aku masih lagi dapat menatap wajah mereka...2 my mum Puan Normah Binti Samad n my daddy En. Mohd Selan Bin Sanin...anak mu ini amat lah menyayangi dirimu...ok..aku ada 5 orang adik beradik n aku anak yg ke 3...aku ada 2 orang abg, sorang adik pompuan n sorang adik  lelaki...huhuuhuhu..bagi aku 2 la tempat untuk aku bergaduh n bergurau senda time aku kt umah...n 1 je aku nak ckp aku syg mereka...e'eh...ada yg tertinggal la...skrg ni aku dah ada kakak...hehehehe..bukan kakak kandung tapi kakak ipar.....tp aku anggap dia mcm akk aku sendiri...syg kak ummi...last sekali...ini lah buah hati pengarang jantung ku...dilahir kan pada 4 Mei 2011...dgn berat 2.9 kg...lahirlah seorang lagi hamba Allah di muka bumi ini n di beri nama Muhammad Syakir Bin Mohd Sobri..huhuhuhu..bagi aku dia lah penyeri hidup kami sekeluarga...

1 comment:

  1. kalo biasa u all tgk " tentang dhia" kali ni tgk la pulak " tentang saya "...hehehehhe....

    ReplyDelete