Wednesday, 28 December 2011

kEnApA oRaNg SukA DeNgkI

hahahahaha....
nape org suka dengki mendengki ni eak...x blh tgk org senang ckit ke ape...
aku pelik nape ada org ckp aku ni kalo nk wat keje nk yg sng je...pas 2 nk mrh2...
huhuhu...mmg lawak...sbb aku rasa org yg ckp 2 mmg x serupa bikin....
eh! sblum ko ckp aku mcm 2 ko tgk diri ko dulu....nak kata aku buat yg sng je utk esaimen x juga...aku asa aku lebih bnyk wat yg susah drpd yg sng..style aku la kn kalo nk wt esaimen dlm group ni...aku akn suruh ahli group aku pilih dulu ape yg diorang nk wt..n ape yg diorang tglkn kt aku...2 la yg aku wt...2 pun nk kata aku wt yg sng gak ke...ha! sal marah2 plak...cuba la pikir ckit...kalo dah wt esaimen semuanya nk last minit...sape yg x marah..time nk minx utk submit semua x siap...sape la yg x mrh kalo jd mcm 2...cukup la selama ni aku mendiamkan diri..dah puas ko wt cerita kt blkg kn...ha...la ni kalo ko terbaca ape yg aku tulis kt blog aku ni...pandai2 ko la...
STYLE AKU!! SELAGI AKU BOLEH HORMAT KO...AKU HORMAT...N JGN MULA CARI PASAL DGN AKU!!!

No comments:

Post a Comment