Saturday, 18 February 2012

TAK NAK SAKIT HATI LAGI....

dah sebulan aku x tgk blog aku ni...al-maklum lah cuti katanya....dan sebulan juga lah aku x update ape2 kt blog aku ni...cuma aku harap sem ni aku lebih tabah dengan segala dugaan yg melanda aku...n yg paling pntg aku x nak ada rasa sakit hati lagi dengan sesape...senang kata biarlah orang nak buat jahat kt aku n yg pntg aku x buat jahat kt orang-orang yg pernah sakitkan hati aku...kalo bole aku nak happy2  je...
sem ni aku juz amik 4 subjek je hope x ada pape masalah n yg pntg aku dpt siapkan segala esaimen aku dgn sempurna x kira lah individu @ group...dan yg pling pntg masalah kesihatan x menganggu aku lg...Insyaallah...

No comments:

Post a Comment