Tuesday, 20 November 2012

NaMpAk MaCaM lAwaK tApI iTU lAh AkU

hehehehe....cuba tengok tajuk aku tu "Nampak Macam Lawak Tapi Itu Lah Aku ". aha!!! apa bendanya tu???

ting tong!!!
kali ni aku share apa yang aku x boleh, yang aku boleh aku x nak ceritalah...hahahahaha!!!

ok la...dipendekkan cerita, sesiapa sahaja yang nak berkawan dengan aku diorang x perlu risau-risau. nak tahu kenapa???? haaaaaa....kt bawah ini aku nyatakan sebab-sebabnya  :-)

1- aku tak makan makanan laut seperti udang, sotong, dan ketam. kalau ikan tu aku makan lah...
                KENAPA??? sebab nak kata alahan tu tidak...tapi mmg aku x makan. x mau lah tanggung risiko..hehehe...

2- aku x suka makan dekat kedai yang ramai orang..nak tahu kenapa??? sebab nanti dapat makanan lambat,  lepas tu mulalah nanti aku jadi "hulg". seriously aku memang kuat makan dan aku suka makan.

3- aku x suka makan kat tempat yang ramai lelaki...huhuhuhu..yang ni paling aku x suka, sebab nanti "lelaki-lelaki" tu tengok perempuan macam nak makan. scary u know!!! lepas tu nanti mulalah nak main "sweet2". apa dia ngat aku ni spesis tikus mondok macam diorang ke??? eeeeeuuuuuu...please lah!!!

4- aku x suka makan dekat tempat yang exclusive...huhuhu, selamatlah duit u all....aku lebih suka makan dekat tempat yang biasa-biasa je...yang penting sedap, kalau x sedap x guna jugakan. sebab confirm aku x abis makan nanti..lepas tu membazir...

5- aku x suka makan DURIAN!!!! kalau nak ikutkan dulu aku makan je, tapi dah beberapa tahun ni aku x makan sebab bau durian tu buat aku pening. so, jangan makan durian depan aku. tu pun kalau x nak tgk aku moody la..hahahaha...

6- aku x suka p tempat ni "Genting Highland"...huhuhu, selamat lagi lah duit aku n sesape je yg berkawan dengan aku. korang ajak la macam mana pun, aku tetap x nak pergi..bukan sebab takut, tapi.......x tahulah kenapa..sudah3, jangan banyak songeh..baca je yang seterusnya!!!





dah habis dah.....tu je yang aku nak share :-)

No comments:

Post a Comment